Bizarr, de hatásos reklám

Sokkolta az utastársait: megette a metrón a retiküljét

Szokatlan, de eredeti reklámmal rukkolt elő egy New York-i cukrásziskola, amely arra szakosodott, hogy divatos kézitáskákhoz és egyéb kiegészítőkhöz hasonlító süteményeket gyárt.

2014.02.05 12:37ma.hu

Polgárpukkasztásból jeles, remélhetőleg a süteményeik íze is hasonló minősítést ér el azoknak a tanulóknak, akik az egyik New York-i, divatos táskákra szakosodott cukrásziskolában igyekeznek elsajátítani a süteménykészítés csínját-bínját. A reklámban gyanútlan statisztákat alkalmaztak, akik mit sem sejtve pillantgttak lopva a modellre, aki ujjatlan felsőben, a karján egy elegáns retikült lóbálva szállt fel a metróra. Nem csoda, hogy rögtön magára vonta a figyelmet: látható, hogy mindenki más kabátban, sapkában ül, a könnyű öltözet már önmagában is elég ahhoz, hogy rászegeződjenek a szemek.

Fotó: YouTube

Az első pár másodpercben még semmi különös nem történt, de aztán a lány váratlanul felemelte a táskáját és nagyot harapott belőle - aztán lebontotta a "bőrborítást" és azt kezdte élvezettel elnyammogni. Az emberek reakciója elég vegyes volt: néhányan hitetlenkedve kuncogtak, mások láthatóan megbotránkoztak a furcsa ízlésű nőn, de csak kevesen voltak, akiket teljesen hidegen hagyott a bizarr falatozás.

Az igazi csattanó a végén van, de ezt nem áruljuk el: nézzék meg a videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.