Menekülésképtelen lett

Kivetette magát egy emeleti ablakon a rabló

Lebukásakor rátámadt a recepciósra, végül kivetette magát egy emeleti ablakok egy betörő egy V. kerületi turistaszállón. A megsérült, menekülésképtelen bűnözőt a rendőrök elfogták.

2015.10.03 12:41Havariapress

Szeptember 30-án 16 óra 45 perc körüli időben egy V. kerületi, Bécsi utcai turistaszálló első és második emeleti szobáiba próbált meg bejutni.

A recepciós a biztonsági kamera felvételén észrevette, hogy a férfi bemegy az egyik szobába, ezért felment a második emeletre, ahol megzavarta a tolvajt. A férfi rátámadt a recepciósra, majd elmenekült a szállodai szintről.

Az első emelet egyik szobájának ablakán kiugorva azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudott tovább menekülni. A megsérült férfit a mentők a helyszínről kórházba szállították.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a második emeleti szobából az ott lakó hölgy táskája, pénztárcája és mobiltelefonja tűnt el, amelyeket az egyik mosdóban megtaláltak.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság folytatja le, kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.