Több szakaszt lezárnak

Aknavető gránátot találhattak Isaszegen

Feltételezhetően egy aknavető gránátot találtak csütörtökön a Pest megyei Isaszegen, a tűzszerészi munkák idejére több utca egy-egy szakaszát lezárják.

2015.10.15 11:07MTI

Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje elmondta: a lövedéket az Ady Endre utca és a Bercsényi utca kereszteződésében, földmunkák közben találták.

Hozzátette, az Ady Endre utcát száz, a Bercsényi és a Jókai utcát kétszáz-kétszáz méteren lezárják az azonosítás idejére. Ez lakóházakat nem érint, viszont a környéken élőknek bent kell maradniuk az épületekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.