Perceken belül elfogták

Csokoládét rabolt egy férfi egy kecskeméti boltból

28 tábla csokoládét próbált ellopni egy kecskeméti boltból egy 24 éves férfi. Amikor lebukott, az eladókra támadt, de a rendőrök perceken belül elfogták.

2015.10.08 11:02Havariapress

Október 5-én 7 óra 55 perckor egy kecskeméti élelmiszerüzletben kabátja bélésébe rejtett 28 tábla csokoládét a 24 éves férfi. Egy szabadnapos alkalmazott figyelte az általa már jól ismert tolvajt, aki a pénztárakat megkerülve, fizetés nélkül akart távozni.

A 61 éves alkalmazott és a segítségére siető két pénztáros megpróbálta feltartóztatni a férfit, aki az ellopott csokoládék megtartása érdekében meglökte a szabadnapos asszonyt, majd elfutott.

A bolt vezetője utolérte a menekülő K. Krisztiánt és felszólította az ellopott csokoládék visszaadására. A férfi ekkor megöléssel fenyegette meg a nőt, majd zsákmányával távozott. A járőrök a személyleírás alapján a közelben megtalálták, s a bejelentést követő öt percen belül elfogták a tolvajt, majd előállították a kapitányságra. A gyanúsított ruházatából hiánytalanul előkerültek a csokoládék.

A rablással meggyanúsított férfit őrizetbe vették, majd a Kecskeméti Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.