Tolnában

Halálos baleset Fadd-Domborinál

Az autó 19 éves vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és egy fának ütközött. A balesetben egy 33 éves tolnai nő olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

2015.10.07 09:23ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 51366. számú mellékúton, Fadd-Domborinál közlekedett 2015. október 6-án a délelőtti órákban egy személygépkocsi Dombori irányából Tolna felé, amikor egy útkanyarulatban az autó 19 éves vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és egy fának ütközött. A balesetben egy 33 éves tolnai nő olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság folytatja le közúti baleset okozása vétség miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.