Baleset

Halálos baleset történt Kőbányán

A helyszínen életét vesztette az az idős férfi, akit a 3-as villamos szombaton elütött Budapesten, a X. kerület Kőrösi Csoma Sándor úton.

2015.10.03 16:52MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szombaton 12 óra 20 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között Budapesten a X. kerület Kőrösi Csoma Sándor úton az Ónodi utcai villamosmegálló közelében a 3-as villamos elütött egy idős férfit, a 87 éves budapesti lakos a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idején a 3-as és a 28-as villamos helyett autóbuszok vitték az utasokat Kőbánya alsó vasútállomás és Élessarok között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.