Programajánló

Tévéfilm készül a Halálos fegyver című akciófilmből

Az első Halálos fegyver film 1987-ben Danny Gloverrel és Mel Gibsonnal átütő sikert aratott a mozikban, a következő 11 évben három folytatás követte.

2015.10.05 04:30MTI
Screenshot

Tévéfilm készül a Halálos fegyver című 1987-es akciófilmből, amelyből a Fox tévétársaság végül teljes sorozatot szeretne - számolt be róla vasárnap a BBC News.

A Halálos fegyver a legújabb mozifilm, amely a képernyőn is életre kel. Korábban a Csúcsformában, a Belevaló papapótló, a Kiképzés és a Különvélemény című filmekből is tévés feldolgozás született.

Az első Halálos fegyver film 1987-ben Danny Gloverrel és Mel Gibsonnal átütő sikert aratott a mozikban, a következő 11 évben három folytatás követte.

A Fox egyelőre egy bevezető, úgynevezett pilot epizódra szerződött le, de iparági források szerint valójában teljes sorozatot szeretne a népszerű zsarupárosról szóló történetből. Glover és Gibson azonban a tévés változatban nem játsszák el szerepeiket.

A tévéfilmet Matt Miller írja majd, aki korábban a Segítség, felnőttünk vagy a Forever forgatókönyvén dolgozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.