Közúti baleset

Fiatalember halt meg az 1-es úton letarolt gépkocsiban

Egy 76 éves, meggondolatlanul egy kamion előzésébe kezdő autós okozta azt a karambolt, amelyben egy fiatal férfi vesztette életét vasárnap este Komáromnál.

2015.10.05 09:56Havariapress

A baleset vasárnap este, az 1-es főút Komáromhoz közeli szakaszán történt. Egy 76 éves tarjáni férfi terepjárójával egy nyerges vontató előzésébe, de a manővert nem tudta befejezni és összeütközött egy szemből érkező, Győr felé közlekedő személygépkocsival.

A Suzukit vezető 22 éves fiatalember a frontális ütközéskor olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi utasai megsérültek, a mentők kórházba szállítottak őket. A balesetet okozó sofőrnek nem esett baja, utasai sem sérültek meg a balesetben.

A Komáromi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat büntetőeljárást és vizsgálja a baleset bekövetkezésének pontos körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.