Baleset

Letarolta a gyalogosokat a kivilágítatlan robogós

Gyalogosokat gázolt el egy motoros a Fejér megyei Szabadhídvég közelében. A balesetnek három súlyos sérültje van.

2015.09.20 09:41Havariapress

Szombatra virradó éjjel 2 óra körüli időben egy 23 éves mezőkomáromi férfi segédmotoros kerékpárjával világítás nélkül közlekedett a Szabadhídvég és Felsőnyék közötti útszakaszon, amikor - ismeretlen okból - áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott elütött egy gyalogosan közlekedő 28 éves felsőnyéki férfit, valamint egy 24 éves magyarkeszi nőt. A motoros az ütközést követően elesett.

A balesetben mindhárom személy súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították őket.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai a baleset helyszínén szemlét tartottak. Kiderült, hogy a motoros bukósisakot nem viselt, valamint az elsődleges ellenőrzés adatai alapján felmerült, hogy a járművét ittasan vezette, ezért a rendőrök vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. A rendőrök a segédmotoros kerékpárt lefoglalták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.