Illegális bevándorlás

Újabb 300 ember tört ki a röszkei táborból

Hiánytalanul elfogták a rendőrök azokat az illegális bevándorlókat, akik pénteken délben kitörtek a röszkei migrációs táborból, de délután újabb háromszáz ember tört ki a gyűjtőpontról.

2015.09.04 16:53Havariapress

11 óra 30 perckor két hullámban áttörte a röszkei migrációs gyűjtőpont kerítését és elfutott több száz migráns az M5-ös autópálya irányába. A rendőrök elfogták őket.

Délután 4 órakor újabb kitörés történt: rendőrségi becslés szerint mintegy 300 illegális bevándorló indult el a röszkei táborból. A rendőrség megteszi a szükséges intézkedéseket az elfogásuk érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.