Hét perc alatt elfogták

Térfigyelő kamerák: a rendőrök végig követték a biciklitolvaj hiábavaló próbálkozását

A kihallgatás során a terhelt több, hasonló bűncselekmény elkövetését is beismerte.

2015.09.02 10:55ma.hu
Forrás: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság ügyeletére 2015. szeptember 1-jén 1 óra 38 perckor érkezett lakossági bejelentés, mely szerint az egyik könyvtár előtti kerékpártárolóból ismeretlen személy egy biciklit akart eltulajdonítani.

A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően - a térfigyelő kamerák segítségével a cselekményt az ügyeletről végig követve - a kiérkező járőrök 1 óra 45 perckor a helyszínen elfogták R. Erik 25 éves helyi lakost. A kihallgatás során a terhelt több, hasonló bűncselekmény elkövetését is beismerte.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett - a kecskeméti férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.