Illegális bevándorlás

Szír migránsokat szállított egy budapesti férfi

Jogellenes belföldi tartózkodás elősegítése bűntett meglapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy 35 éves budapesti férfi ellen, aki hat szír állampolgárt akart pénzért a fővárosba juttatni.

2015.08.25 18:03MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint a rendőrök keddre virradóra Budapest XX. kerületében, a Nagykőrösi úton ellenőriztek egy személyautót, amelyben hat szír állampolgár utazott. A gépkocsi magyar vezetője a gyanú szerint a külföldieket - a nők, gyerekek és férfiak illegálisan lépték át a magyar határt - pénzért akarta a fővárosba juttatni.

Az autót vezető K. Jánost a nyomozók bűncselekmény gyanúja miatt előállították a XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.