Busz sodort el egy férfit

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Budapest felé Szatymaznál

Egy lengyel autóbusz haladt az M5-ös autópályán Budapest felé, amikor - még ismeretlen okokból - a szatymazi pihenőhelynél elsodort egy férfit.

2015.08.10 09:35MTI

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalát Szatymaz közelében hétfő délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, hogy az eddigi információk szerint kilenc óra körül egy lengyel autóbusz haladt az M5-ös autópályán Budapest felé, amikor - még ismeretlen okokból - a szatymazi pihenőhelynél elsodort egy férfit.

A férfi a balesetben megsérült, a mentők kórházba vitték. Az érintett útszakaszt lezárták, a rendőrség a forgalmat a pihenőhelyen át tereli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.