Tragédia

Halálos motorosbaleset történt a Hungaroringen

Versenybalesetben életét vesztette Berto Camlek a gyorsasági motoros Alpok-Adria bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán.

2015.08.09 19:35MTI

A Hungaroring Sport Zrt. vasárnap arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Superbike kategória futamának első körében ütközéses baleset történt, amelyben a 77-es rajtszámú szlovén versenyző súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendezvényt biztosító mentőegységek és a technikai gyorsbeavatkozó szolgálat tagjai másodperceken belül a helyszínre érkeztek, és azonnal megkezdték a versenyző újraélesztését, melybe a perceken belül kiérkező mentőhelikopter személyzete is bekapcsolódott. A szakemberek majdnem egy órán keresztül küzdöttek a versenyző életéért, de olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy minden beavatkozás eredménytelen maradt.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.