Baleset

Személygépkocsi és teherautó ütközött Veszprémnél, lezárták a 8-as utat

Személygépkocsi és teherautó ütközött a 8-as úton Veszprém határában hétfő reggel. A főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a veszprémi körgyűrű északi szakaszára terelik.

2015.08.10 08:38MTI
MTI/Mátyus Tamás

Orosz Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta, hogy a 8-as út 55-ös kilométerénél, a veszprémi körgyűrű tapolcai és csatárhegyi csomópontja között ütközött össze egy személygépkocsi és egy teherautó.

A helyszínelés és a mentés idejére a főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a veszprémi körgyűrű északi szakaszára, a Házgyári útra terelik - tette hozzá a szóvivő.

A baleset következtében mindkét jármű az árokba csapódott, a személyautóból egy embert a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították a veszprémi kórházba - közölte Nátrán Albin, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője.

MTI/Mátyus Tamás


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.