Munkahelyi baleset

Összeomlott egy épület a IX. kerületben, egy ember meghalt

A fővárosi, Sasadi úti építkezésen még két ember megsérült.

2015.08.04 16:02MTI

Győrfi Gábor, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője azt közölte, hogy a Sasadi út 174. alatt, építkezés közben leomlott az épület. A tűzoltók négy embert hoztak ki a házból. A műszaki mentés folyamatban van - tette hozzá.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta, hogy egy ember meghalt a balesetben. Két sérültet kórházba vittek, egyiküket végtagtörések miatt, a másikat agyrázkódás gyanúja miatt.

Velicsek Ildikó, a fővárosi kormányhivatal munkavédelmi ellenőrzési osztályának vezetője közölte: munkatársaik a helyszínre tartanak, hogy kivizsgálják a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.