Elfogták a fiatal támadókat

Leütöttek, majd kiraboltak egy férfit Domaszék határában

Sörösüveggel leütöttek, majd kiraboltak egy férfit Domaszék határában. A huszonéves támadókat a rendőrök elfogták.

2015.07.20 11:20Havariapress

A nyomozás eddigi adatai szerint egy román állampolgárságú, domaszéki tartózkodási helyű férfi hazafelé sétált az 55-ös úttal párhuzamos kerékpárúton július 18-án hajnalban. Mögötte két román férfi haladt, akikkel egy mórahalmi szórakozóhelyen ismerkedett össze.

Egyikőjük Domaszék külterületén hátulról egy sörösüveggel fejbe vágta, majd lerántották az árokba, ahol megverték. A nála lévő készpénzt elvették és elmenekültek. A 26 éves férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A mórahalmi nyomozók másnap délután elfogtak két román gyanúsítottat, s megtalálták náluk az áldozattól elvett öngyújtót. A 20 és a 21 éves férfi kihallgatásán a bántalmazást elismerte, de tagadták, hogy a férfitól elvették volna a pénzét.

A rendőrség a gyanúsítottakat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.