Vaklárma

Nem robbanószerkezet volt a Tapolcán talált tárgy

Nem tartalmazott robbanóanyagot a Tapolcán kedd délután egy hulladéklerakóban talált szerkezet.

2015.07.14 19:05MTI

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője, Frankó Marianna elmondta, a készenléti rendőrség tűzszerész szolgálata megállapította, hogy a Kazinczy lakótelepen talált tárgy nem robbanószerkezet, így a lakók visszatérhettek otthonaikba.

A rendőrségre kora délután érkezett bejelentés arról, hogy az egyik hulladékgyűjtőben robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak. A környéken a víz-, a villany- és a gázszolgáltatást kikapcsolták, és a környező 66 lakásból 55 embert megkértek, hogy hagyja el az otthonát, míg a tűzszerészek átvizsgálják a talált tárgyat.

A Tapolcai Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy bűncselekmény, szabálysértés vagy egyéb jogsértés gyanúja felmerül-e az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.