Bombariadó

Robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak egy tapolcai hulladékgyűjtőben

Robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak egy tapolcai hulladékgyűjtőben kedd délután, a tűzszerészek jelenleg is vizsgálják az eszközt.

2015.07.14 17:55MTI

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője, Frankó Marianna elmondta, kora délután érkezett állampolgári bejelentés a rendőrségre, hogy robbanószerkezetet vagy annak látszó tárgyat találtak a Kazinczy lakótelep egyik hulladékgyűjtőjében. Hozzátette, a szerkezetet a készenléti rendőrség tűzszerész szolgálata jelenleg is vizsgálja.

A szóvivő közölte: a szeméttároló környékét elkerítették, a közműveket, a víz villany és gázszolgáltatást kikapcsolták, és lakosságvédelmi okokból a környező 66 lakásból 55 embert megkértek, hogy átmenetileg hagyja el otthonát. A lakók elhelyezésére megnyitották egy közeli iskola tornatermét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.