Bűncselekmény

89 éves asszony volt a besurranó tolvaj

Egy kónyi családi ház nyitva hagyott kapuján jutott be a lakásba az idős nő.

2015.06.30 07:59ma.hu

A rendőrség ügyeletére érkezett bejelentés arról, hogy egy kónyi családi házból ismeretlen személy eltulajdonított hetvenezer forint készpénzt - írja a police.hu.
A helyszínre kiérkező rendőrök a sértett házától nem messze igazoltatták K. S.-nét, aki a járőröknek elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A 89 éves tettes a sértett családi házának nyitva hagyott ajtaján át jutott be a lakásba. Onnan a konyhaszekrény fiókjában elhelyezett pénztárcából kivette a pénzt, majd távozott a lakásból. Az utcán a szomszédnak feltűnt az udvarról kifelé igyekvő ismeretlen idős hölgy, ezért kérdőre vonta őt. A tolvaj nem jött zavarba: útbaigazítást kért, majd sietve elhagyta a helyszínt. A szomszéd értesítette a ház tulajdonosát, aki visszatérve a lakásába észlelte pénzének eltűnését. Ekkor az idős nő után mentek és visszatartották őt a járőrök kiérkezéséig.

A Csornai Rendőrkapitányságon K. S.-néval szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.