Elkapták...

Kerítésen akadt fenn a besurranó tolvaj

Szombat éjszaka egy battonyai lakóház csukott, de nem zárt fészerébe hatolt be egy férfi, aki az ott tárolt centrifugát akarta ellopni.

2014.02.03 14:16Havariapress

A zajra azonban felébredt a házban lakó nő, a gyanúsított ezért menekülőre fogta, de nem jutott messzire, mert fennakadt a kerítésen. Mire sikerült lemásznia, megérkeztek az időközben riasztott rendőrök, akik elfogták és előállították a 35 éves férfit.

Kihallgatásán elismerte, hogy lopni akart abból a házból, ahol korábban alkalmi munkákat végzett, tehát ismerte a járást.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a férfival szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.