Eldugták a tolvajok

CD-íróból került elő a lopott pénz

Elfogták a rendőrök azt a két embert, akik a sértett figyelmét elterelve lopták el egy idős ember pénzét Szabadszálláson; a tolvajok zsákmánya a házkutatáskor egy CD-íróba elrejtve került elő.

2015.06.24 13:29Havariapress

A Bács-Kiskun megyei településen múlt szombaton este csöngetett be egy középkorú nő egy 93 éves helyi lakoshoz, majd a férfi figyelmét elterelve beszélgetést kezdeményezett vele.

Eközben a nő társa átugrott a ház mögött lévő kerítésen, majd besurrant a lakásba a sértett által nyitva hagyott bejárati ajtón keresztül, és az egyik szobából közel 200 ezer forintot lopott el. Az idős ember másnap reggel vette észre a pénz hiányát, s mivel gyanúsnak tartotta az előző napi látogatást, bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket - két helyi lakost -, akik kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a náluk tartott házkutatás során, egy CD-íróban elrejtve megtalálták az ellopott pénzt is.

Az ügyben A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja a további eljárást a két elkövető ellen, lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.