Egy férfi Szombathely határában

Kenyeresautót lopott, majd árokba borult vele

A rendőrök megkülönböztető jelzést használva üldözték a lopott járművet, hangosbeszélőn keresztül szólították fel a vezetőjét megállásra, ezt követően történt a baleset.

2015.06.05 07:46MTI

Rátámadt egy pékség alkalmazottjára, majd rövid dulakodás után elhajtott a kenyeresautóval egy férfi pénteken hajnalban a Vas megyei Balogunyomban, ám nem jutott messzire, Szombathely határában, a 87-es főút és a Rumi külső út kereszteződésében árokba hajtott és felborult a kisteherautóval - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kazmar Enikő tájékoztatása szerint a férfit a rendőrök elfogták, a baleset helyszínén félpályás útlezárás mellett zajlik a helyszínelés és a műszaki mentés.

Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült, hogy a rendőrök megkülönböztető jelzést használva üldözték a lopott járművet, hangosbeszélőn keresztül szólították fel a vezetőjét megállásra, ezt követően történt a baleset, amelyben az autó az út menti árokban a tetejére borult. A férfi a balesetben könnyebb sérülést szenvedett.

A rendőrök nem üldözték, hanem csak "tisztes távolból követték"

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kazmar Enikő megerősítette az MTI helyszíni értesülését, amely szerint a rendőrök megkülönböztető jelzést használtak és hangosbeszélőn keresztül szólították fel a járművezetőt megállásra, de azt hangsúlyozta: nem üldözték, hanem "tisztes távolból követték" a járművet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.