Szerelmi viszony

Elfogták a volt főnökét megzsaroló fiatalembert

Elfogták a rendőrök azt a fiatalembert, aki a volt főnökét és egyik munkatársát próbálta megzsarolni azzal, hogy nyilvánosságra hozza a köztük lévő szerelmi viszonyt.

2015.06.19 17:55Havariapress

A 19 éves fiatalember március 1-jén éjjel telefonon felhívta volt főnökét és közölte vele, hogy elmondja a feleségének, hogy megcsalja az egyik alkalmazottjával, hacsak át nem ad neki félmillió forintot. Aznap éjjel az alkalmazott is kapott egy telefonhívást, amelyben vele is közölték, hogy beszámolnak a sértett feleségének az állítólagos viszonyról, ha az nem fizet nekik.

A szentendrei nyomozók a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként megállapították, hogy a bűncselekményt E. Róbert követte el. A férfit a rendőrök június 18-án elfogták és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a további eljárást - szabadlábon hagyása mellett - a Szentendrei Rendőrkapitányság folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.