Ózd

Zsarolócsaládot kapcsoltak le Borsodban

Uzsorásokat fogtak el Ózdon, az apa és fia ellen zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

2015.03.12 18:12MTI

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Dobi Tamás tájékoztatása szerint az 58 éves és a 28 éves ózdi férfit szerdán vették őrizetbe.

Elfogásukig több sértettet, aki nem akart vagy nem tudta visszafizetni a korábban irreális kamatra kölcsönvett pénzt, azzal fenyegettek meg, hogy megölik - tette hozzá.

A sajtóreferens közölte: a megzsarolt emberek az állandósult kamatspirál miatt nélkülözésnek tették ki családjukat, és ellehetetlenült anyagi helyzetük újra a kölcsönadók csapdájába hajtotta őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.