Közlekedésbiztonság

Halálos ütközés: repülőbaleset Esztergomban

Két vitorlázó repülőgép ütközött össze, az egyik repülőgépben utazó két ember a balesetben életét vesztette, a másik jármű vezetője nem sérült meg.

2015.06.07 13:36MTI

FRISS!

Antalics Tamás, Aero Club Esztergom motorosrepülő-szakosztályának vezetője szerint leszállás közben, az esztergomi repülőtértől 100-150 méterre ütközött össze a két gép. A friss információkat itt találja >>>

MTI Fotó: Kovács Tamás

Két ember meghalt, amikor két vitorlázó repülőgép összeütközött a levegőben vasárnap az esztergomi repülőtéren - közölte a rendőrség a honlapján.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. Az egyik repülőgépben utazó két ember a balesetben életét vesztette, a másik jármű vezetője az elsődleges adatok szerint nem sérült meg - tették hozzá.

Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: a helyszíni szemle után adnak bővebb tájékoztatást.

MTI Fotó: Kovács Attila


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.