Hasbaszúrta

Vádat emeltek a katymári késelő ellen

a férfi úgy próbálta elrendezni családja és egy másik helyi család konfliktusát, hogy tőrkéssel hasba szúrta ellenfelei egyikét.

2015.05.21 08:44Havariapress

A Bács-Kiskun megyei Katymáron 2014. november elején alakult ki nézeteltérés ki két család és a hozzájuk tartozó baráti körök tagjai között, melynek folyományaként a következő napokban a szemben álló csoportok tagjai többször kölcsönösen szidták és fenyegették egymást. 2014. november 11-én a vádlott napközben nagy mennyiségű bort fogyasztott, ami miatt kénytelen volt lefeküdni aludni, de mikor este felébredt, élettársától megtudta, hogy időközben újabb telefonos fenyegetést kaptak.

A férfi emiatt haragra gerjedt, közölte, hogy véget vet a fenyegetőzéseknek, és egy tőrkést magához véve elindult a másik család házához. Odaérkezve bement a ház udvarába, majd amikor ott szembetalálta magát az oda éppen kilépő sértettel, egy váratlan, nagy erejű mozdulattal hasba szúrta.

A 23 éves sértett a szúrás miatt 8 napon túl gyógyuló, közvetetten életveszélyesnek minősülő sérülést szenvedett, így az esetet követően az elkövetőt - akit a hozzátartozók a helyszínen visszatartottak - életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítottak meg.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja a Kecskeméti Törvényszék tárgyalását, tettéért 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.