Az elkövető feladta magát

Késelésbe torkollt egy vita Miskolcon

Egy villamosmegállóban közös nőismerősük miatt szólalkozott össze a 20 és a 30 éves férfi, végül a fiatalabb késsel megszúrta vitapartnerét. Az elkövető eltávozott a helyszínről, de egy óra múlva önként jelentkezett.

2015.05.02 11:01MTI

Késelésbe torkolt péntek este egy vita Miskolcon, a sértettet életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. Az elkövető feladta magát, kihallgatása jelenleg is tart - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-t.

Janasóczki Attila elmondta: egy villamosmegállóban közös nőismerősük miatt szólalkozott össze a 20 és a 30 éves férfi, végül a fiatalabb késsel megszúrta vitapartnerét. Az elkövető eltávozott a helyszínről, de egy óra múlva önként jelentkezett. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.