Bűn az élet

Tizenévesek késeltek Domaházán

Megkéselt és kirabolt két tizenéves egy férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Domaházán. Az egyik támadót elfogták, a másikat még keresik a rendőrök.

2015.04.28 08:25Havariapress

Hétfőn este 9 óra körül egy 67 éves domaházi férfi arra figyelt fel, hogy házának bejárata előtt ismeretlenek beszélnek. Kinyitotta az ajtót és kérdőre vonta az ott tartózkodó két fiatal fiút. A rövid párbeszéd során vita alakult ki, annak során az egyik fiatal kést rántott, s megszúrta a férfit.

A támadók behatoltak a lakásba, ahol pénzt követeltek áldozatuktól. A megkéselt férfi átmenekült a szomszédba, támadói továbbálltak.

Az ózdi rendőrök a bejentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az elkövetők felkutatását, megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 15 éves és egy 14 éves helyi fiatalkorú fiú gyanúsítható.

Egyiküket egy órán belül el is fogták, megtalálták nála az áldozat bankkártyáját. A másik rablót, a 14 éves fiút még keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.