Demonstrációk miatt

Figyelem: több járat közlekedése is módosul megint a fővárosban

A forgalomkorlátozások miatt többek között változik a 2-es villamos, a 15-ös, a 16-os, a 105-ös és a 115-ös busz közlekedése is.

2015.05.12 14:40MTI

Demonstrációk miatt több járat közlekedése is módosul kedd délután a fővárosban; a többi között lezárják a forgalom elől a Clark Ádám teret, a Lánchidat, a Széchenyi István teret, az Andrássy utat, valamint a József Attila utcát - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-t.

A forgalomkorlátozások miatt változik a 2-es villamos, a 15-ös, a 16-os, a 105-ös és a 115-ös busz közlekedése is - tartalmazza a társaság közleménye. Jelzik, hogy kedden délután két demonstráció is lesz. Hozzáteszik, a módosult útvonalakról a társaság honlapján, a bkk.hu-n tájékozódhatnak az utasok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.