Az egészségügyért demonstrálnak

Forgalomkorlátozás lesz kedden több fővárosi kerületben

Demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz kedden Budapest I., V. és VI. kerületében.

2015.05.10 14:56MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesítése szerint tilos megállni kedden 6 órától 24 óráig a Budapest V., Arany János utca mindkét oldalán a Nádor utca és az Akadémia utca között, az Akadémia utca mindkét oldalán az Arany János utca és a Vigyázó Ferenc utca között.

Szakaszosan és időszakosan lezárják 17 óra 45 perctől 18 óra 40 percig az Andrássy út - József Attila utca - Nádor utca - Arany János utca útvonalat, 17 óra 10 perctől 20 óráig pedig a Clark Ádám tér - Lánchíd - Széchenyi tér - József Attila utca - Nádor utca - Arany János utca útvonalat.

Keddre az egészségügyért hirdettek demonstrációt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.