Felújítás

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjánál kedden

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút és a 6-os főút csomópontjánál burkolatjavítási munkák miatt kedden, torlódásra kell számítani.

2015.04.27 19:58MTI

Burkolatjavítási munkákat végez kedden a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M0-s autóút és 6-os főút csomópontjánál, az autóút bal pályáján, az M7-es és M1-es autópálya felé vezető oldalon. A tervek szerint a három haladó sávból kettőre kiterjedő korlátozás 9 órakor kezdődik és várhatóan 15 óráig tart - olvasható a közleményben.

Hozzátették: az autóút jelentős forgalma és a sávok lezárása miatt a közlekedőknek torlódásokra, hosszabb menetidőre kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.