Terelés

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút M1 és M7 közötti szakaszán

Építési munkálatok miatt több helyen forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút M1-es és M7-es autópálya közötti szakaszán hétfő este nyolc órától kedd hajnali öt óráig.

2015.04.27 14:11MTI

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleménye szerint a forgalomkorlátozás rendőri irányítás mellett zajlik majd, a forgalmat egyszerre legfeljebb 10 percig állítják meg.

Emlékeztettek: a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából az M0-s autóút M1-es és M7-es autópálya közötti, 2,7 kilométer hosszú szakaszának bővítése során a bal pálya kiépítésével kétszer három sávot alakítanak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.