Újra járható

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M3-as autópályán

Felborult egy kamion az M3-ason, a vezetője megsérült, a forgalmat elterelték.

2015.04.08 07:08MTI

Befejeződött a helyszínelés és a balesetet szenvedett kamion műszaki mentése az M3-as autópályán, újra zavartalanul haladhat a forgalom Budapestről Nyíregyháza felé - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán hajnalban a rendőrség honlapján.

<br><br>Kedden este 10 óra körül felborult egy kamion az M3-as autópályán az M3-as és M30-as út elágazásánál. A balesetet szenvedett tehergépkocsi a Nyíregyháza felé tartó pályatestet teljes egészében eltorlaszolta. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a sztráda fővárosból Nyíregyházára tartó forgalmát a rendőrök Miskolc felé terelték, majd Emődnél fordították vissza a szabolcsi megyeszékhely irányába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.