Baleset történt a sztrádán

Látott már lakókocsit rommá zúzva az M7-esen?

Személyautó és lakóbusz ütközött, ez utóbbi aztán önálló életre kelt és végül a korlát állította meg. Az autóban pedig valaki szétfejelte a szélvédőt is.

2015.04.07 17:32MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán - Kattintson a gigaképért! >>>


Lassan szűnt meg a több kilométeres dugó az M7-es autópálya 27-es kilométere térségében a főváros felé, ahol korábban személyautó és lakóbusz ütközött – tájékoztatta az Útinform ügyeletese kedden, kora délután az MTI-t.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője kora délután elmondta: a Tárnok térségében történt ütközéskor a lakóbusz szalagkorlátnak csapódott, majd oldalára borult. A járműben utazók közül hárman könnyebben megsérültek, kórházba vitték őket. A baleset miatt csaknem öt kilométeres torlódás alakult ki.

Az érdi tűzoltók a leálló sávba húzták az autót, s a kerekeire állított lakóbusz is ott vesztegel – közölte később a szóvivő.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán - Kattintson a gigaképért! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.