Biztonsági őrök

Keresi a rendőrség a hajléktalannak nézett, megvert férfi bántalmazóit

A gyanú szerint Budapest VI., Nyugati pályaudvaron bántalmaztak egy budapesti férfit, akit a kinézete alapján hajléktalannak gondoltak.

2015.04.17 09:31ma.hu

A TV2 hírműsorának nyilatkozó, magát súlyos betegnek aposztrofáló férfi saját bevallása szerint a Nyugati pályaudvaron várakozott a vonatindulásra.

A MÁV alvállalkozójaként dolgozó vagyonőrök kinézete alapján hajléktalannak nézték, belekötöttek, szidalmazták, elvették a mobiltelefonját is, amellyekl felvételt készített az esetről, valamint a vonatjegyét is összetépték.

A férfi végül a pályaudvari rendőrség felé menekült védelemért.

Egy szemtanú is nyilatkozott, aki a sértett segítségére sietett, de őt is megverték.

A MÁV szóvivője elismerte, hogy az eset megtörtént, a verekedőket kizárták a szolgálatból, és belső vizsgálat indult az ügyben.

A police.hu közleményében azt írják, hogy a négy férfi ellen garázdaság gyanúja miatt indítottak eljárást. A rendőrség kéri, hogy aki látta a verekedést, vagy bármit tud az elkövetőkről, hívja az ingyenes telefontanút, a 06-80-555-111-en, a 107-es vagy a 112-es segélyhívót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.