Paks

Megverték a kormánymegbízottat egy benzinkúton

A gyanú szerint a kormányhivatal volt főigazgatója és férje bántalmazta Horváth Kálmánt.

2015.02.18 08:21ma.hu

Hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoz a rendőrség a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottjának megtámadása ügyében. A gyanú szerint a kormányhivatal volt főigazgatója és férje bántalmazta Horváth Kálmánt - olvasható az mh.hu-n.

A rendőrség is nyomoz egy múlt csütörtöki incidens ügyében, ami egy paksi benzinkúton történt - írta a Teol.hu helyi hírportál.

A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoz, mivel a gyanú szerint Horváth Kálmánt, a Tolna Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottját "tettleg bántalmazta" a kormányhivatal volt főigazgatója és a férje.

A 42 éves nő és a 46 éves férfi - mindketten bonyhádi lakosok - tagadták a bűncselekmény elkövetését és nem tettek vallomást. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság később elfogultságot jelentett be és átküldte az ügyet az Országos Rendőr-főkapitányságnak, hogy más nyomozóhatóságot jelöljön ki.

A Teolnak nyilatkozó szemtanú szerint nem verekedés, inkább hangos szóváltás és dulakodás történt a benzinkúton. Múlt csütörtökön, 17 óra 20 perc körül érkezett meg a helyszínre két autóval a volt főigazgató és a férje, majd melléjük gördült egy fekete autó, amelynek a vezetője valószínűleg a mobiljával fotózta a párt, mire a nő tiltakozva nekitámadt. A szemtanú szerint munkahelyi ügyekről lehetett szó, mert a nő egy ponton azt kiabálta a kormánymegbízottnak, "akkor mondtál volna fel rendesen".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.