Csempészdohány is volt nála

Drogkereskedőt fogtak Nyíregyházán

Drogkereskedőt vettek őrizetbe a rendőrök Nyíregyházán, akinél kábítószer mellett csempészésből származó dohányárut is találtak.

2015.04.10 14:35MTI

Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a csütörtökön elfogott 45 éves férfi a megalapozott gyanú szerint társasházi otthonának pincéjében tárolta és árusított pszichoaktív anyagot.

A házkutatás során a rendőrök közel egy kilogramm zöld növényi eredetű őrleményt, annak adagolásához használt digitális mérleget, valamint 1100 darab önzáró tasakot foglaltak le.

A százados hozzátette: a helyszínen találtak továbbá vágott dohányt és közel 1800 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát is, amelyet átadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.

A rendőrség kezdeményezi az új pszichoaktív anyaggal történt visszaéléssel gyanúsított férfi előzetes letartóztatásba helyezését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.