Dráma

Megölte a szüleit és be is jelentette a rendőrségen

A helyszínre kiérkező járőrök valóban holtan találták a bejelentő szüleit, egy 57 éves férfit, valamint 55 éves feleségét.

2015.03.30 07:08MTI

Megölte szüleit egy budapesti férfi, az elkövetőt a rendőrök elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján hétfőn hajnalban.

A tájékoztatás szerint vasárnap késő éjszaka egy 34 éves budapesti férfi bejelentést tett, hogy Budapesten a XIV. kerületi Egressy úton található lakásukban megölte a szüleit.

A helyszínre kiérkező járőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol holtan találták a bejelentő szüleit, egy 57 éves férfit, valamint 55 éves feleségét.

A bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit az V. kerületi járőrök egy órán belül elfogták Budapesten az Erzsébet körúton.

A Budapest Rendőr-főkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét és a bűncselekmény körülményeinek feltárását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.