Lövöldözésbe torkollt az ételért folyt vita

Megölte az öccsét, aztán saját magát a kamasz: összevesztek a vacsorán

Gyilkossággal ért véget egy egyszerű testvéri vitának induló veszekedés, aminek a középpontjában a vacsora állt. A 13 éves fiú előbb a két testvérére lőtt, majd magával is végzett.

2015.03.26 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Halállal végződött a három fivér közt a vacsora miatt kirobbant vita, amikor a középső gyermek, egy 13 éves fiú fegyvert vett elő és rálőtt a testvéreire, majd maga ellen fordította a pisztolyt. A kamasz a 6 éves öccsét halálosan megsebesítette, a 16 éves bátyja túlélte a lövést, de aztán magát is megölte a gyerek. A floridai Hudsonban történt eset idején, szerdán este fél 7 körül a fiúk anyja és a 18 éves legidősebb testvérük nem volt otthon.

A rendőröket az életben maradt 16 éves fiú értesítette, és elmondta, hogy a legkisebb öccse a szobájában játszott, amikor a 13 éves fiúval elkezdtek vitázni - aztán ez az életébe került. A nyomozók most elsősorban azt vizsgálják, hogyan jutott a 13 éves tini a pisztolyhoz. A fiúk iskolájában eközben tanácsadók igyekeznek segíteni a diákoknak, hogy feldolgozzák a tragédiát - adta hírül a Tampa Bay Times című floridai lap.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.