Fagyasztóban tárolta a gyerekei holttestét

Megölte és lefagyasztotta a gyerekeit, mert régebben molesztálta egy rokona

Két kamasz gyermeke megölésével vádolnak egy anyát, aki állítólag a gyilkosság után a fagyasztóládába rakta a tetemeket. Állítólag "zaklatott" volt, mert fiatal korában molesztálta egy rokona.

2015.03.26 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Bevallotta két gyermeke meggyilkolását egy detroiti anya, majd a holttesteket a fagyasztóládába rakta. Tettét azzal indokolta, hogy fiatal korában az egyik rokona rendszeresen molesztálta őt és emiatt teljesen megzavarodott. A Detroit News című lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a 35 éves Mitchelle Blair több mint egy éve tárolhatta a 11 éves fia és 14 éves lánya holttestét a jégben. Ennek ellenére a detroiti rendőrség az információkat nem erősítette meg, mondván, még nem emeltek vádat a nő ellen.

A gyilkosságra vélhetően 2014 májusában került sor, akkor, amikor napvilágra került az anya korábbi szexuális zaklatása. Blairnek két másik gyermeke is van, az ő nemüket nem írta meg a detroiti lap, csak annyit, hogy egyikük szintén 11 éves, a másik pedig 17, és mindketten tudták, mit tett az anyjuk a testvéreikkel. A Facebookon a gyanúsított hűséges anyaként jellemezte magát: "hű vagyok az én kisbabáimhoz, nincs nagyobb áldás, mint ha anyának neveznek" - írta január 30-án.

A hatóságok azután fedezték fel a szörnyűséget, amikor Blairt ezen a héten kedden kilakoltatták az otthonából, mert nem fizette a bérleti díjat. A halál okát a csütörtökre tervezett boncolás után lehet egyértelműen meghatározni, ugyanakkor bizonytalanok az információk arra vonatkozólag, hogy a holttesteket egészben tette-e bele a mélyhűtőbe Blair vagy a gyerekek megölése után esetleg fel is darabolta-e őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.