Tizenkilenc járművel vonultak ki a tűzoltók

Lángol egy raktárépület Budapesten

A tűzoltók nyolc vízsugárral és négy emelővel dolgoznak, az oltásban több mint hatvan tűzoltó vesz részt huszonnyolc járművel.

2015.03.13 17:28MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Teljes terjedelmében lángol egy raktárépület Budapest VIII. kerületében. Az épületben ruhaneműket tároltak, több mint hatvan tűzoltó dolgozik az oltáson - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján péntek kora este. A rendőrség lezárta a Kőbányai út egyik szakaszát.

MTI/Mihádák Zoltán

Az első információk szerint a Golgota úti épületben senki nem tartózkodott - írták.

A katasztrófavédelem - pontosítva a korábban közölteket - azt közölte, hogy egy kétezer négyzetméter alapterületű, kétszintes raktárhelyiség felső emelete lángol teljes terjedelmében.

A tűzoltók már megakadályozták a lángok továbbterjedését, a füstről mobil laborral végzett vizsgálatokkal megállapították, hogy nem veszélyezteti a lakosságot - írták.

MTI/Lakatos Péter

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy az épületet - amelynek beszakadt a tetőszerkezete - életveszélyessé nyilvánították, így oda a tűzoltók sem léphetnek be.

Hozzátette: a tűzoltók nyolc vízsugárral és négy emelővel dolgoznak, az oltásban több mint hatvan tűzoltó vesz részt huszonnyolc járművel.

A rendőrség azt közölte a police.hu honlapon, hogy lezárták a Kőbányai utat a Könyves Kálmán körút és az Orczy út közötti szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.