Ukrán válság

Porosenko: 64 ukrán katona esett el a tűzszünet óta

Hatvannégy ukrán katona esett el az oroszbarát szakadárok ellen vívott kelet-ukrajnai harcokban a minszki megállapodás által előírt tűzszünet február 15-i életbe lépése óta.

2015.03.10 07:50MTI

Petro Porosenko ukrán elnök emellett arról is beszélt, hogy az oroszbarát szeparatisták jelentős mennyiségű nehézfegyvert vontak vissza az ütközőzónából a minszki megállapodás értelmében.

"Van-e tűzszünet vagy nincs? Attól függ, honnan nézzük (...) Ukrajna visszavonta a rakéták és a nehéz tüzérségi fegyverek túlnyomó többségét, és az Oroszország támogatását élvező harcosok is jelentős mennyiséget kivontak" - mondta Porosenko a televízió által is közvetített beszédében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.