Gázpalackot vizsgálnak

Cserei utcai robbanás: 9 sérült, öt lakhatatlanná vált lakás

Öt lakás lakhatatlanná vált a zuglói Cserei utcai robbanás következtében. A mentők összesen kilenc sérültet szállítottak kórházba, a romok alatt senkit nem találtak.

2015.03.12 18:05Havariapress
MTI/Mihádák Zoltán

Öt lakás bizonyosan lakhatatlanná vált a csütörtökön délután, a XIV. kerületi Cserei utca egyik négyemeletes lakóházában bekövetkezett robbanásban. A házat statikus vizsgálja, miközben még folyik a tűzvizsgálat is.

A tűzoltók időközben keresőkutyákkal is átvizsgálták a helyszínt, de senkit nem találtak a romok alatt. A robbanásnak kilenc sérültje van, a mentők mindannyiukat kórházba szállították.

A házat elhagyni kényszerült lakók számára melegedőbuszt biztosítanak a munkálatok idejére.

A robbanás az egyik földszinti lakásban történt, a romok közül egy szétnyílt, valamint egy ép gázpalackot hoztak ki. A robbanás okát még vizsgálják, de a jelek szerint gázrobbanás történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.