Tisztázatlan körülmények

Robbanás történt a XIV. kerületben, életveszélyes sérültek

Robbanás történt a XIV. kerületi Cserei utca egyik négyszintes épületében csütörtök délután, az első információk szerint kilencen megsérültek, köztül négy gyermek.

2015.03.12 16:10MTI
MTI/Mihádák Zoltán

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondta: a robbanás oka egyelőre tisztázatlan, de az elsődleges felmérés szerint a földszinten öt lakás lakhatatlanná vált. A robbanás után tűz ütött ki, de a lángok terjedését a tűzoltók hamar megfékezték. A mentők több sérültet is ápolnak a helyszínen, az első információk szerint kilencen sérülhettek meg a robbanásban.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: a kilenc sérült között négy gyermek van, egyikükön, egy kétéves gyermeken életmentő beavatkozásokat kellett végezni, és életveszélyes állapotban vitték kórházba. A többi sérült állapota stabil, de közülük többen súlyosan megsérültek.

A mentők még kint vannak a helyszínen, a sérültek száma nem tekinthető véglegesnek - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.