A területlezárást feloldották

Elszállították a XI. kerületben talált világháborús gránátot

Elszállították a XI. kerületi Alsóhegy utcán szerda este talált második világháborús gránátot. A Ménesi utat is érintő területzárást feloldották.

2015.03.11 20:09MTI

Bátyi Edina, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje korábban elmondta: az Alsóhegy utca 29.-nél egy 152 milliméteres orosz rombológránát került elő. A tűzszerészi munkálatok idejére a környéken a Alsóhegy utcát 500, a Csukló utcát és a Ménesi utat 100-100 méteres szakaszon lezárták.

A robbanótestet a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították. A területzárást feloldották - tette hozzá az altiszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.