A lakók visszatérhetnek

Elszállítják a Tatán talált világháborús gránátot

A tűzszerészek egy 8,8 centiméteres német páncélgránátot találtak, amely üres volt, vagyis nem tartalmazott robbanótestet. Az üres gránátot elszállítják.

2015.03.03 17:10MTI

Véget ért Tatán a korábban, egy világháborús lövedék miatt bevezetett lezárás; a lakók visszatérhetnek otthonaikba - tájékoztatta a tűzszerész ezred kommunikációs altisztje az MTI-t kedd délután.

Bátyi Edina korábban közölte, hogy több családi házat is ki kell üríteni Tatán, a Bacsó Béla utcában és a Gesztenye soron, ahol kábelfektetési munkálatok közben találtak egy világháborús gránátot.

A legfrissebb információk szerint a tűzszerészek egy 8,8 centiméteres német páncélgránátot találtak, amely üres volt, vagyis nem tartalmazott robbanótestet. Az üres gránátot elszállítják.

A munkálatok idejére 41 családi házat ürítettek ki, ami 85 embert érintett - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.