Brutális

Másnap döbbent rá, hogy agyonverte a férjét

Agyonverte részeg férjét egy 59 éves asszony Oroszlányban.

2015.03.08 09:09Havariapress

Pénteken este történt a brutális gyilkosság a Komárom-Esztergom megyei városban. Az 59 éves asszony este érkezett haza otthonukba, ahol férjét részegen találta. A férfi szóvá tette, hogy felesége nem hozott alkoholt. Szóváltás, veszekedés alakult ki közöttük, majd a nő felkapott egy vasrudat, s azzal többször lesújtott a férfira. Magára hagyta férjét, majd lefeküdt aludni.

Másnap reggel, amikor felkelt, azt tapasztalta, hogy férje nem mozdul, nem reagál. Miután ráeszmélt, hogy férje meghalt, kihívta a rendőröket, majd beismerő vallomást tett.

Sz. Pálnét őrizetbe vette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.