Somogyi bűn

Kölcsönt kért, nem kapott, ezért agyonverte ismerősét

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolta meg az ügyészség azt a nőt, aki egy meghiúsult kölcsönkérés miatt halálra vert és rugdosott egy idős embert Barcson.

2014.10.22 10:35Havariapress

A vádirat szerint a középkorú nő évek óta ismerte a sértettet, köztük jó volt kapcsolat, olyannyira, hogy az idős ember többször pénzt is adott kölcsön neki.

Ez év március 18-án délután a nő ismét azért ment fel a férfi lakására, hogy pénzt kérjen, a házigazda azonban a korábban felhalmozódott adósságok miatt ezúttal megtagadta a segítségnyújtást. Ebből szóváltás, majd dulakodás alakult ki, mígnem a nő ököllel kezdte verni az idős férfit, amikor pedig az a földre esett, össze-vissza rugdosta, a mellkasára taposott, végül magára hagyta a magatehetetlenül fekvő embert.

A történteket csak másnap fedezték fel, de a férfi életét már nem tudták megmenteni: közel két hónap kórházi ápolás után belehalt az elszenvedett koponya- és mellkasi sérüléseibe, anélkül, hogy magához tért volna.

Az ügyben a Somogy Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat az előzetes letartóztatásban levő középkorú nő ellen, akivel szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását kérte a bíróságtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.