Lezárták, terelték

Két autó ütközött, két másik pedig árokba hajtott a 83-as főúton Tapolcafő előtt

Péntek délelőtt a 83-as főút 18-as kilométerszelvényében Bakonyjákó és Tapolcafő közt egy előzést végrehajtó személyautó kisbusznak ütközött. A szabálytalanul előző járművel szemben érkező két másik személygépkocsi pedig árokba hajtott, hogy elkerülje az ütközést.

2015.02.27 14:52MTI

Személyautó és kisteherautó ütközött a 83-as főúton Bakonyjákó és Tapolcafő közt péntek délelőtt, két másik gépkocsi pedig az árokba hajtott. A helyszínelés és a mentés idejére a rendőrség a főutat mindkét irányból lezárta - tájékoztatta az MTI-t a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Dömölki Zsolt közölte: péntek délelőtt a 83-as főút 18-as kilométerszelvényében Bakonyjákó és Tapolcafő közt egy előzést végrehajtó személyautó kisbusznak ütközött. A szabálytalanul előző járművel szemben érkező két másik személygépkocsi pedig árokba hajtott, hogy elkerülje az ütközést.

A szóvivő hozzátette, a mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a 83-as főutat, kerülni a környező mellékutakon Pápakovácsi-Kup-Bakonypölöske-Noszlop irányában lehet.

Lattenstein János, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője elmondta: a helyszínről két könnyebben sérült embert szállítottak kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.